Ik wou dat Stef Bos mijn vader was

Logo Ik wou dat Stef Bos mijn vader was

Over Gloria

Een dertigjarige KOPP/KOV (Kind van Ouders met Psychische Problemen/Verslavingsproblemen) mommy to be, en woonachtig in Amsterdam samen met mijn vriend Awi. En schrijfster van het autobiografische boek "Ik wou dat Stef Bos mijn vader was".

Mijn verhaal

Ik groei als enig kind op met een vader met een alcoholverslaving en een moeder met psychoses en depressies. Dit zorgt voor veel onveiligheid thuis. Het kost me bijna dertig jaar om te erkennen dat hun ziekten blijvend impact hebben op mij. Hoe hard ik ook mijn best doe om het anders te doen: getraumatiseerd blijf ik voor altijd.

“Ik wou dat Stef Bos mijn vader was” is een grote speurtocht naar mijn identiteit. Ik neem je mee in alle narigheid die ik heb meegemaakt in het verleden en hoe mij dit heeft gevormd in het heden. Verwacht een openhartig verhaal, waarin ik alle taboes rondom mijn jeugd probeer te doorbreken. En of bepaalde gedachten, gedragingen en gebeurtenissen in dit boek enkel voortkomen uit (familie)trauma of dat het een stukje persoonlijkheid is… Dat onderzoeken we samen in dit boek.

Volg @ikwoudat

De zoektocht naar liefde en erkenning die ik thuis niet vond

Boek mij als spreker

Eén op de zes kinderen in Nederland groeit op met een ouder met psychische problemen en/of een verslaving. Twee-derde ontwikkelt vervolgens ook dit soort problematiek.

Mijn doel is om lotgenoten te laten weten dat ze niet alleen zijn. Ze hoop te kunnen geven in hún proces. Ik wil ze stimuleren ook open te durven zijn. Omdat je je echt nooit hoeft te schamen voor wie je bent of voor waar je vandaan komt. Erover praten (of schrijven) helpt echt!

Ik vertel open en eerlijk mijn (herstel)verhaal aan jouw publiek.

Handige links

Help: Het Vergeten Kind
Koop mijn boek ‘Ik wou dat Stef Bos mijn vader was’ en steun Het Vergeten Kind! Per verkocht exemplaar wordt er €0,99 door mij gedoneerd.
Lotgenoten: Wij zijn MIND

MIND zet zich in om samen de psychische gezondheid in Nederland te verbeteren.

Forum: Met Zonder Ouders

Vind her- en erkenning in de verhalen van andere KOPP/KOV bij ‘Met Zonder Ouders’.

Winkelwagen